Streama Padel - Guide till att streama Padel

Då padel växer blir fler och fler intresserade av att även avnjuta sporten som åskådare. Bästa möjliga upplevelse fås givetvis på plats i padelhallen. Finns det inte möjlighet att titta på padel live finns det idag en mängd olika alternativ till att streama padel. Fortsätt läs för att lära dig mer om hur och var du enklast streamar padel, samt vilka matcher du kan streama.

Varför streama Padel?

Likt all annan sport kan det vara svårt att vara på plats fysiskt för att titta på matcher. Genom att streama padelmatcher får du möjligheten att titta på padel vart du än befinner dig. Det enda som krävs är en vettig uppkoppling, mobil, platta eller dator. Nersjunken i favoritsoffan, på bussen eller under lunchrasten. Bara fantasin sätter gränser om vart, när eller hur du kan välja att titta på en rafflande padelmatch eller olika turneringar.

Är du intresserad av att betta på padel så har du stor nytta av att kunna streama padel. Du kan följa spelarna och deras form genom att kika på matcher som redan har spelats. Detta ger dig en fördel mot spelbolagen och du märker direkt om du hittar värde i dina spel.

Fördelar med streaming:

 • Streama padel när och var du vill
 • Streama padelmatcher i efterhand
 • Streama både svenska och internationella matcher

Hur streama Padel?

Hur kan man då streama padel? Det är faktiskt inte svårare än att streama någon annan sport. Det enda du behöver göra är:

 1. Gå till streamingsidan
 2. Registrera dig
 3. Streama!

På vissa sidor behöver du inte ens registrera dig för att titta, det är bara att streama direkt.

Streamingtjänster för Padel

Det finns en mängd olika alternativ att streama padel både i Sverige och internationellt. Vi har listat de bästa nedan.

Svenska Padelstreamingtjänster

Padelstreamer.com

Padelstreamer var först ut i Sverige med att streama padel. Hos Padelstreamer hittar du en mängd olika padelhallar som är ansluta till deras nätverk. Du kan kika vilka som spelar nu, eller i efterhand. Bokar du upp dig i en padelhall ansluten till Padelstreamer kan du själv titta på din egen match i lugn och ro. En gyllene läge att analysera ditt eget spel.

Padel-Television

Tillsammans med Svenska Padelförbundet har Padel-Television inlett ett samarbete för att streama svensk padel. De kommer att sända alla tävlingar i SPT, SM och lag-SM. Padel-Television kommer inte bara att vara en streamingtjänst utan mer en tv-kanal, med studio och reportage kring de svenska padelspelarna och lagen.

Viaplay

Viaplay har nyligen plockat upp padel och sänder idag turneringar via deras proffsiga och enkla streamingtjänst. Nent Group, som står bakom Viaplay, har även köpt de nordiska rättigheterna för World Padel Tour till och med 2023. Det här är så nära som möjligt du kan komma att titta på padel på TV. Nent Group står även bakom Viaplay Open, vars finaler streamas live.

Internationella Padelstreamingtjänster

World Padel Tour

Vill du titta högklassig internationell padel har du möjlighet att streama Word Padel Tour via deras egna hemsida. Du kan även se tidigare finaler som har spelats. Ett måste för padelentusiasten för att lära sig av de bästa.

World Padel Tours YouTube-kanal finns massor av världsklassmatcher att gå igenom.

APT Padel Tour

Den andra stora internationella padelturneringen, APT Padel Tour, kan du också streama via deras hemsida. Det går också via APT Padel Tours Youtube-kanal.

Padelturneringar som streamas

 • World Padel Tour - streamas av World Padel Tour och Viaplay
 • Swedish Padel Tour - streamas av Padel-Television
 • Padel SM - streamas av Padel-Televison
 • APT Padel Tour - streamas av APT Padel Tour
 • Mindre turneringar - kan ofta följas via Padelstreamer.com

Streama din egna match

Bokar du en padelhall som är utrustad med kamera kan du enkelt spela in eller streama din egen match eller träning. Otroligt bra att göra för att gå igenom sitt egna spel. Hitta dina svaga punkter och träna extra på dessa nästa gång. Eller varför inte njuta av den där långa bollen som ni till slut vann? Att spela in sin egen match ger verkligen matchen en helt ny dimension.

Få det senaste om Padel direkt till din mail

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.