Padel AI - Bli bättre på Padel med AI

De senaste årens stora trender är Padel och det är AI. AI, eller articifiell intelligens som det egentligen heter, kommer revolutionera många delar av vårt samhälle. AI slog framförallt när OpenAI släppte sin chatbot ChatGPT.

Med hjälp av AI ska vi nu skapa en tjänst som ger dig personliga tips hur du blir en bättre padelspelare. Ett AI för Padel kommer att analysera ditt spel och ge dig de tips som du behöver för att bli bättre på Padel med hjälp av analyser från ett AI.

Bli bättre på Padel med AI

AI kan hjälpa oss på många sätt, inte minst att bli bättre på Padel. Om du tidigt utnyttjar fördelarna som AI kan ge dig så kommer du bli en bättre padelspelare. Vi har därför påbörjat arbetet med att ta genom AI ta fram en tjänst som gör dig till en bättre padelspelare.

Vårt projekt för att använda AI i Padel är i ett tidigt skede men vi jobbar aktivt för att AI inom snar framtid ska hjälpa spelare världen över att ta sitt padelspelande till en ny nivå med hjälp av AI.

Padelregler gör Padel AI

Vårt AI kommer att studera över 10 000 padelmatcher inom olika nivåer. Med hjälp av algoritmer kommer AI:t att titta på specifika delar för just Padel. Genom att analysera varenda match, varenda boll och varenda slag så kommer vi att bygga en dynamisk databas om hur man vinner bollar i Padel.

När vårt Padel AI har lärt sig hur man spelar Padel kommer vi ge er möjlighet att använda vårt AI för att du ska kunna förbättra ditt spel. Om du har en inspelning av en match kan vårt AI granska ditt spel och generera en mängd förslag kring ditt padelspel:

  • Vilka Padelslag behöver du förbättra?
  • Vad kan du tänka på i enskilda bollar?
  • Hur kan du förbättra din server?
  • etc...
Alla dessa delar kommer vårt Padel AI att med hjälp av maskininlärning att ha en tydlig bild över vad som krävs för att vinna i Padel.

När kan man använda Padel AI

Vår målsättning är att Padelreglers Padel AI ska kunna användas, för att hjälpa dig med ditt padelspel, inom tre månader. Till en början kommer AI:t fortfarande vara under upplärning men inom 6 månader räknar vi med att det ska kunna vara i fullt bruk och kunna analysera padelmatcher på olika nivåer och ge konkreta padeltips på vad man behöver träna på.