Fotbollsspelare som promotar Padel

Padel har seglat upp till att bli mångas favoritsport. Det beror på många skäl, från dess njutbara enkelhet till att den visat sig fungera utmärkt som en social sport för vänner och hela familjen. Något som också fått padel att bli en så stor snackis är mängden kändisar som promotar det och i synnerhet fotbollsspelare. Idag listar vi några av dessa välkända ambassadörer.

Neymar

Den brasilianske fotbollsspelaren Neymar anses vara en av världens allra bästa forwards. Men det är inte bara på planen han varit ett stort ansikte utåt. På sistone har Neymar uppmärksammats i flera padelsammanhang. Likaså har han visat upp sin stora plan i trädgården som han tycks spela på dagligen.

Utanför fotbollen och sitt padel-spelande syns Neymar likt andra kändisar också till bland spelbolag på nätet. Mer om dem hittar du på sajten Casinofeber.se.

Zlatan Ibrahimovic

Neymar är inte den enda bolltrollkarlen som älskar padel. Vår svenska superstjärna Zlatan Ibrahimovic, som nyligen fyllt 40 år gammal, har spelat en betydande roll i att få padelcentrum till Sverige.

Ibrahimovics företag Padel Zenter har byggt flera plananläggningar runt om i landet och fortsätter att göra det. Under invigningen av deras första anläggning i mars 2018 hade han med sig den dåvarande lagkamraten och även han megastjärnan Paul Pogba till Stockholm för att spela ett par matcher.

Lionel Messi

Vem är bäst, Messi eller Ronaldo? Det är den ständiga frågan fotbollsvärlden fått tampas med under de senaste femton åren. Oavsett vem av dem som är bäst på fotboll, så vågar vi tro att Messi är vassast på padel.

I en intervju med argentinska tidningen Diario Olé tidigare i år framkommer det nämligen att han ofta spelar padel. Messi är också väldigt förtjust i den besläktade racketsporten tennis, som stjärnan menar att han brukar följa på TV.

David Beckham

Okej, det kanske är fusk att ha med David Beckham på listan eftersom att han inte är en aktiv fotbollsspelare (utöver sporadiska välgörenhetsmatcher). Men han är fortfarande hårt förknippad med sporten, som lade grunden för hans breda varumärke.

I april berättade Beckham att han hittat till den populära sporten och att han älskar den – även om padel “sliter på ryggen”. Det lär med andra ord inte dröja alldeles för länge innan han börjar att satsa på sporten helhjärtat i form av en varumärkesroll samt investering.

Fotbollsspelare på den högsta nivån har sedan lång tid tillbaka helt enorm exponering. Att de promotar padel har därför en viktig inverkan på sportens fortsatta tillväxt.