Padel Malmö

Bor du i Malmö och vill spela Padel? Här hittar du all information om padelspel i Malmö. I Malmö finns ett tiotal anläggningar att välja mellan och om du vill utforska andra så finns det närmare 150 padelanläggningar i Skåne.

Padelbanor i Malmö

Om du snabbt och enkelt vill hitta en padelbana i Malmö så kan du använda dig av våra sökfunktioner:

Padelbanor i Skåne Hitta padelbanor nära dig

Du kan själv filtrera banor och välja om det ska vara utebana eller inne.

Padel i Malmö - viktigt att tänka på

Även i Malmö så har Padel blivit väldigt populärt och det är inte alltid helt lätt att få tag på en ledig bana. Men bara du är ute i god tid så går det få tag på lediga padelbanor.

Via kollektivtrafiken så når du de flesta banorna i Malmö. Om du vill spela runt om i Skåne så underlättar det om du har tillgång till bil.

Vad kostar det att spela padel i Malmö

Priset padelspel i Malmö ligger i genomsnitt på 355 kr för en timmes spel. Priset varierar oftast utifrån följande parametrar:

  • Tid på dagen
  • Läget på padelbanan
  • Abonnemang eller Kontraktspris
  • Inomhus/utomhus
  • Singelbana/dubbelbana

En padeltid på 60 minuter kostar i dagsläget mellan 300 kr - 500 kr.

Hyra av rack

Såvida du inte tar med dig ditt eget padelrack så går det ofta att hyra på plats. Det brukar kosta mellan 30-50 kr.

Attraktiva padelbanor i Malmö

Malmö Arena Padel

I Malmö Arena, i Hyllie, har du en padelhall med 5 banor med WPT gräs, Mondo Supercourt och 9 meters fri takhöjd. De erbjuder även privatbokning, nybörjarlektioner och företagsevent.

malmoarena.com/padel

Malmö Padelcenter

På Södra Bulltoftavägen/Hagstorpsgatan ligger Malmö Padelcenters två padelhallar med två minuters avstånd mellan sig. Här finns 10 banor av hög kvalite.

Här har du gratis parkering och de kör också Malmö Padel League, om du vill spela matcher mot andra.

malmopadelcenter.se

PDL Center Malmö

PDL Center Malmö har 13 stycken banor, varav två stycken är barnbanor. Här erbjuds seriespel, lunchpadel, frukostpadel och kurser för alla nivåer av padelspelare. PDL Center Malmö hittar du på Skeppsbyggaregatan.

pdlcenter.se/center/malmo

Padel on the Beach Åhus

Visserligen inte i Malmö, och på andra sidan av Skåne, men vill du spela padel utomhus med härlig utsikt så är Padel on the Beach i Åhus ett måste. Tre banor ligger med grym utsikt över Täppetstranden. Här finns tillgång till omklädningsrum, men vi kan rekommendera ett dopp i havet efter en svettig match.

ahuspadelcenter.se

Fler padelbanor i Skåne kan du hitta på Sveriges Padelbanor.

Tips för att hitta lediga padelbanor i Malmö

Har du problem att hitta lediga padelbanor i Malmö? Här har vi sammanställt de bästa tipsen för att alltid få till padelspel i Malmö:

  • Fånga morgonen - På tidiga morgnar finns det ofta lediga tider i Malmö. En padelmatch på morgonen är dessutom en bra start på dagen.
  • Kvällsmatch - Sent på kvällarna, eller nätterna, är det också lättare att hitta padeltider.
  • Abonnemang - Om ni spelar ofta så kan det vara värt att skaffa en kontrakts/abonnemangstid. Då kan ni välja tid på veckan och med ett abonnemang blir det oftast billigare.